Training Navigation

Het bedienen van een heftruck is een zware job. Elk bedrijf dat in en rond de bouw of met magazijnen werkt, begrijpt de noodzaak om werknemers de kans te geven om gecertificeerde heftruckchauffeurs te worden. Laten we de vijf belangrijkste redenen bespreken waarom u een certificering voor heftruckchauffeur nodig heeft voor uw werknemers.

  1. Medewerkers worden waardevol

Het beste wat bedrijven kunnen doen om werknemers te laten groeien, is door verschillende certificeringen toe te voegen. Deze certificeringen kunnen de huidige kennisbasis en competenties van het personeel uitbreiden.

  1. Bedrijven ontwijken juridische problemen

Als iemand zonder adequate opleiding een intern transportmiddel bestuurt en vervolgens een ongeval veroorzaakt kan u als bedrijfsleider aansprakelijk gesteld worden.

  1. De kans om iets nieuws te leren

Opleiden moet fun zijn. De tijd van saaie theorielessen is voorbij.  Leren doe je overal en altijd. Door gebruik te maken van interactieve en online oefenstof is elk leermoment effectief. Geen tijdverlies dus!

  1. Het risico op ongevallen neemt met 80% af na het volgen van een veiligheidsopleiding. Niet alleen de opleiding zelf draagt bij tot minder ongevallen. Ook de bewustwording van de mogelijke risico’s.
  2. Verbeterde kansen voor werknemers om hogerop te komen

Werknemers worden efficiënter in hun werk, maar gecertificeerde professionals hebben een grotere kans om door te stromen binnen hun huidig bedrijf