Training Navigation

Ook leidinggevenden  moeten hun heftruckvaardigheden opfrissen en verbeteren en hun certificeringen vernieuwen. Dit geldt met name als ze een vorkheftruck gaan bedienen en betrokken zijn bij de opleiding van hun teamleden.

Waarom een ​​magazijnsupervisor een heftrucktraining nodig heeft?

Om alle magazijnactiviteiten soepel te laten verlopen, moet een supervisor weten hoe hij dingen moet beheersen. Ondanks aanwezige procedures heeft een goede supervisor certificering en een uitstekende kennis nodig van de soorten machines die hun magazijn heeft en hoe ze moeten worden bediend. Zonder de vereiste training hebben veel supervisors niet de mogelijkheid om hun werknemers te helpen verbeteren.

Training Navigation biedt de nodige instructie voor zowel werknemers als leidinggevenden. Leidinggevenden kunnen hun vaardigheden opfrissen, hun rol verbeteren en eventueel een  train-de-trainer-certificering ontvangen. Het toepassen van hun training, kennis en ervaring zal een positieve invloed hebben op het succes van hun werknemers.

Er zijn verschillende niveaus van training om te weten

Een andere reden waarom magazijnsupervisors nog steeds heftrucktraining nodig hebben, is dat er verschillende opleidingsniveaus zijn die ze moeten leren om te slagen in hun rol. Hieronder vindt u een overzicht van de andere soorten trainingen en wat ze allemaal inhouden.